Η Εταιρεία μας

Η Εταιρεία

Συνεχίζοντας μια μακρόχρονη παράδοση, δημιουργήσαμε μια σύγχρονη μονάδα εμπορίας και επεξεργασίας λαμαρίνας, σιδήρου και άλλων κατασκευαστικών υλικών. Λειτουργούμε στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας στην Καρδία Θεσσαλονίκης. Οι κτιριακές εγκαταστάσεις έχουν συνολική κάλυψη 2500 τ.μ. ενώ διαθέτουμε και περιβάλλοντα χώρο 4100 τ.μ., έχοντας έτσι τη δυνατότητα να φιλοξενήσουμε και να αποθηκεύσουμε εργασίες οποιασδήποτε κλίμακας. Ο σύγχρονος εξοπλισμός με μηχανήματα που καλύπτουν κάθε κατασκευαστική ανάγκη καθώς και το εξειδικευμένο προσωπικό, συνθέτουν μια οργανωμένη μονάδα που εξελίσσεται σταθερά και δυναμικά. Η συνέπεια, η αξιοπιστία και η προσήλωση στην ποιότητα είναι οι σταθεροί άξονες της φιλοσοφίας μας, χάρη στους οποίους κατακτούμε την εμπιστοσύνη των πελατών μας.

Ζητήστε μας από απλές εργασίες μέχρι ειδικές κατασκευές υψηλών κατασκευαστικών απαιτήσεων και εξασφαλίστε στο έργο σας την αντοχή και την ποιότητα που χρειάζεται.

Ο ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ

Ελάτε στην
Georgiadis metal
με το υλικό σας,
το σχέδιό σας
ή απλά την ιδέα σας!!!

Αναλαμβάνουμε την υλοποίηση της κατασκευής σας από το μηδέν και σας παραδίδουμε προϊόντα έτοιμα προς χρήση. Από το στάδιο του σχεδιασμού και την προμήθεια του κατάλληλου υλικού έως και την επεξεργασία του υλικού και την παράδοση της ολοκληρωμένης κατασκευής, λειτουργούμε πάντα με την υψηλή τεχνογνωσία και την φιλική εξυπηρέτηση που υποστηρίζουμε τα έργα σας χρόνια τώρα.

Κατόπιν συνεννόησης παραδίδουμε την παραγγελία σας στο χώρο που επιθυμείτε.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας βοηθήσουμε